Jdi na obsah Jdi na menu
 


O NÁS

Jsme několikačlenná skupina členů ZKO Vítkov, která provádí výcvik nejen v prostorách domovské organizace, ale navštěvuje se svými psy  i jiné cvičáky v okolí a  lidi stejných zájmů (v Budišově, v Nových Lublicích, v Oticích, v Krnově atd.). Pro psy i pro psovody je dost důležité, aby znali i jiná prostředí, než to své DOMA.

Prostřednictvím těchto stránek informujeme veřejnost o tom, co děláme. Chce - li se někdo přijít na nás podívat,  bude vědět, kde nás kdy najde. Cvičíme individuálně, učíme se od sebe navzájem, popřípadě se necháme metodicky vést zkušenými výcvikáři. Je na každém, co chce se svým psem dokázat, jaké vedení či výcvik mu vyhovuje. Smyslem naší práce je vychovat svého psa tak, aby byl ovladatelný a aby respektoval svého pána.

p1090077.jpg

 

 Svou činnost zaměřujeme především na výcvik poslušnosti, stopování a obrany. Naším cílem je krom výcviku a výchovy psa, dosáhnout úspěšného vykonání nejrůznějších kynologických zkoušek.


Složením zkoušky naše práce nekončí - naopak - je to výzva k vykonání další a další. A přitom prioritou zůstává, že pes je náš kamarád  

Jarda s Olgou se ve svém volném čase věnují i canisterapii - viz příspěvek níže. Tohle samo o sobě vypovídá o tom, že psi nemusí být jen jednostranně zaměřeni. Mohou současně dělat agility i sportovní kynologii. Mohou současně dělat canisterapii i obranu. Pes je inteligentní zvíře a umí si to v hlavě srovnat.

Nejsme uzavřeným kolektivem, ale přivítáme každého, kdo má zájem zabývat se sportovní kynologií nebo jen tak přijít mezi nás. Jedinou podmínkou je dobrý zdravotní stav psa včetně platného očkování  a chuť něco se svým psem "dělat". V případě, že by se pak chtěl stát členem ZKO Vítkov, je třeba se obrátit na vedení klubu - viz. www.zkovitkov.cz

Takže pokud Vás naše stránky oslovily - sledujte je. Jsou neustále aktuální.  

Z fotogalerie a ze zveřejněných videí je možno si udělat vlastní obrázek.