Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závěr výcvikové sezóny ve Vítkově aneb O 12-ti měsíčkách

28. 12. 2010

Už jste někdy opékali buřty venku na ohni v prosinci? Vidíte - kdybyste chodili cvičit své pejsky s námi - tak se Vám to klidně letos mohlo stát 

V pondělí 27.12.2010 jsme si totiž uspořádali malé posezení u ohně s našimi kynologickými kamarády - a to vše ve stylu pohádky O dvanácti měsíčkách. Nabalili jsme si vše potřebné jako například dřevo na oheň, vařič, hrnce, hrníčky a lžičky, naběračky, nože a taky něco dobrého na zub. Vše jsme to dovezli na cvičák, rozdělali oheň... no a bylo skvěle.  K tomu prostě není co dodat. Všichni poslechli - a donesli dobrou náladu, takže pohodička pohoda. Prostě vše jak má na závěr roku být.

  img_5884.jpg


 

 

 

 

 

 

 

img_5953.jpg

 

Komentáře

Přehled komentářů

PROSINCOVÉ BUŘTY...

Hynek,30. 12. 2010 0:08

NAPROSTO SKVĚLÁ A VÝBORNĚ PŘIPRAVENÁ AKCE, HODNOTÍM 1 S VELIKOU HVĚZDOU A TĚŠÍM SE NĚKDY NA REPETE :)))
A JEŠTĚ JEDNO PODĚKOVÁNÍ ČÁSTI VAŠEHO VÝBORU ZKO VÍTKOV, KTERÝ SI OČIVIDNĚ LÉČÍ NĚJAKÉ KOMPLEXY A ZCELA ABSURDNĚ VÁM NEUMOŽNILI VSTUP DO VAŠÍ KLUBOVNY .
" DÍKY W&D,V KLUBOVNĚ BY JSME SI URČITĚ TOLIK SRANDY NEUŽILI".
SAKRA,TAK TO CO JSEM SI DOVOLIL NAPSAT JE ASI "ČLENSKOŽADATELSKÁ SEBEVRAŽDA" BUDU NA "INDEXU" A "VLÁDNOUCÍ STRANA" MĚ NIKDY, NIKDY ZA ČLENA NEPŘÍJME....... :))))

Re: PROSINCOVÉ BUŘTY...

Hynek,30. 12. 2010 0:14

JEN PRO ÚPLNOST, ZKRATKOU "W&D" OPRAVDU NEMYSLÍM VÝROBCE RIFLOVÉ MÓDY :)))))))

Re: Re: PROSINCOVÉ BUŘTY...

Jitka ,30. 12. 2010 6:30

Souhlasím s tebou, že bylo skvěle a že uvnitř bychom si tolik legrace a pohody neužili. Takže všecko zlé je k něčemu dobré. Už jsem říkala dřív, že důležitá je dobrá nálada... a ta tam evidentně byla. Jen škoda, že se kvůli mrazu neúčastnila Dana a pan Havránek se ženou - to mě fakt mrzí. Tak třeba příště :-)

Re: Re: Re: PROSINCOVÉ BUŘTY...

Hynek,2. 1. 2011 0:22

Fotky jsou super:))
Věřím ,že se měsíc Leden co nejdřív opět ujme vlády!!!